top of page

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések

Kedvezményezett neve: OPTIMUM TERM Hőtechnikai Szerelő, Kivitelező és Üzemeltető Kft

Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések az Optimum Term Kft-nél

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00991

Projekt teljes elszámolható költsége: 7 843 362,- Ft

Szerződött támogatás összege: 5 490 353,- Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tényleges befejezés dátuma: 2022.01.27.


Projekt tartalmának bemutatása:


Jelen fejlesztés keretében az új, komplex építészeti tervezési szolgáltatások megvalósításhoz szükséges informatikai eszközök (3 db tervezői munkaállomás és 1 db nagy formátumú nyomtató) és építész tervező szoftverek beszerzését valósítottuk meg A fejlesztés eredményeként emelkedett vállalkozásunk árbevétele, a beadáskori 11 fő alkalmazotti létszámot folyamatosan meg tudtuk tartani, illetve az új tevékenységek révén további, magasan képzett munkaerő felvételére is lehetőség nyílt. Jelenlegi állományi létszámunk 13 fő.

A projekt keretében beszerzett informatikai eszközök és ArchiCAD 25 tervező szoftver nagymértékben növelte az általunk végzett mérnöki tervezői feladatok minőségét, ugyanis a megrendelőink elvárják tőlünk, hogy mindig a legkorszerűbb eszközökkel, szoftverekkel végezzük tevékenységünket.

A projekt keretében beszerzésre került 1 db nagy formátumú terv hajtogató gép, melynek segítségével a cégünk hatékonysága ugrásszerűen megnőtt, mivel előtte az általunk elkészített és kinyomtatott papír alapú tervdokumentációt kézzel hajtogatjuk a szakma által elvárt módon. A tervhajtogató gép segítségével a havi több száz oldal tervdokumentációt a gép hajtogatja össze tökéletes minőségben, valamint nagyon rövid idő alatt, így a magasan képzett tervező kollégák munkaidejük majdnem teljes egészében a tervezői feladatokra koncentrálhatnak.

A projekt keretében az irodaépület északi homlokzatán található üvegportál felületen motoros árnyékoló rendszer került kialakításra mintegy 41,66 m2 felületen. A projekt keretében összességében 6 szekcióban kerül kiépítésre külső tokos alumínium zsaluzia rendszer, motoros működtetéssel, szélérzékeléssel.

コメント


bottom of page